Naslovnica » Vicevi » Vic: Pita Mujo Fatu da mu pop*ši

Vic: Pita Mujo Fatu da mu pop*ši

Htede Mujo da mu Fata po*uši. Ne mogu ga, bolan, Mujo tako prljavog. Operi ga. Mujo ga opra. Vrati se nazad, kad će Fata: Bolan, Mujo, ‘ajd ga namaži medom da mi bude slatko. Razmaza Mujo med po “spolovilu” i vrati se do Fate koja mu kaže: Ma pospi i malo oraha po njemu. Ode Mujo to da učini. Čekala ga Fata par minuta, ali Muje nema. Bolan, Mujo, a jel’ ti ‘oćeš da ti ga po*ušim? E, je*i ga, Fato, sad je i meni sladak.

Procitaj dodatno!!
Vic br.1:
Haso kod psihijatra: Doktore, ponekad mislim da moj nameštaj govori. Doktor: Kako to mislite? Pa lepo. Spavam ja tako sa ženom i kroz san čujem kako orman u našoj spavaćoj sobi kaže: “Mislim da je ovaj tvoj zaspao”. A moja žena će njemu: “Izgleda da jeste”. Onda orman kaže njoj: “Dobro, idem ja polako”. I tu ja onda poludim, pa mu kažem: “Ne ideš ti nikud. Još te nisam ni otplatio”!

Vic br.2: Idu Perica i baka parkom i Perica nadje 100KM. Baka: Sve sto je na podu to se ne dira! Perica: Dobro Baba. Idu drugi dan parkom i Perica nadje 100KM. Baka: Sve sto je na podu to se ne dira! Perica: Dobro Baba. Idu treci dan parkom i Baki pozli, pade na pod i govori. Perice pomozi mi! Perica: Sve sto je na podu to se ne dira!! (Vicdana.rs)

error: Content is protected !!