Naslovnica » Vicevi » Vic: Švabici se pokvari Mercedes u Bosni

Vic: Švabici se pokvari Mercedes u Bosni

Išla ti jedna bogata Švabica mercedesom kroz Bosnu na more. I kako to već biva njoj ti se pokvari auto. Podigne haubu na*uzi se, blene ko duduk ništa ne zna. I šta će diće aj da traži pomoć od nekog seljaka. Tu ti se nekako zadesi Haso a ona kad ga je videla poče da zapomaže da joj popravi auto. “Ma bo’na jes’ luda diću ti ja popravat auto?” “Platila ja tebe ako ti mene popravila.” Haso ni da čuje. I ubeđivali se tu oni neko vreme kad će ti ona: “Ja tebe dala da ti mene na*uziš, ako mi popravila auto!” I Haso je pogleda a ono Švabica doobra. Imaš je zašta ufatiti što se kaže i ni pet ni šes’ popravi on kola i uvati i opali je. E,tu ti se ona oduševi:

“Jao kako si difan, strašan, bolji nema, aaahhh kakav.” Ja tebe odfela u Nemačku kod mene.” I tu ti ona njemu stade obećavati vile, skupe aute itd. al’ Haso reče: “E, ne mogu ja stobom poći. Ja imam ženu i troje dece nego ene ti ga moj komšija Mujo on ti je čo’ek slobodan, a i još je bolji od mene.” “Jao kako neko moše biti bolji od tebe?” “Lepo, od kad ti je on prošloga ljeta je*o mečku ova ne prestaje da mu donosi šumske jagode.

Procitaj dodatno!!
Vic br.1:
Plavuša i televizor Ide plavuša u dućan kupit televizor. Prodavač joj kaže: Žao mi je gospođice, ali ne prodajemo plavušama. Ona se naljuti da kakva je to diskriminacija i ode doma. Sutradan si ofarba kosu u smeđe i odluči opet probati. Uđe u dućan i pita prodavača za televizor, na što će on opet: Ne prodajemo plavušama. Pa dobro, kako ste znali da sam plavuša? Zato što mi prodajemo mikrovalne pećnice.

Vic br.2: Na satu likovnog nastavnica kaže: “Za sljedeci puta imate zadatak opisati neku pjesmu crtežom”.. I tako nakon tjedan dana.. uciteljica prozove maricu Učiteljica: Marice sta si nacrtala Marica: Zvjezde i mjesec! Učiteljica: a koju to pjesmu opisuje? Marica: Zvjezda Tera Mjeseca. E sad došo perica.. Učiteljica:perice sta si to nacrtao? Perica: Stablo sa kojeg lisće opada i čovjeka koji sjedi i drka! Učiteljica: Isuse perice.. pa koju to pjesmu opisuje a Perica če.. Dođe jesen ja se ne oženi!.. (Vicdana.rs)

error: Content is protected !!