Naslovnica » Vicevi » Vic: Je l’ ti se ikad desilo da se tol’ko zbuniš i da izvališ nešto što nisi mislio?

Vic: Je l’ ti se ikad desilo da se tol’ko zbuniš i da izvališ nešto što nisi mislio?

Priča Mujo: Je l’ ti se ikad desilo da se tol’ko zbuniš i da izvališ nešto što nisi mislio? Haso: Ne kontam. Mujo: Pa znaš ono, umesto onog što treba da kažeš, kažeš ono o čemu misliš. Pa evo, neki dan ja bio u Zenici. Dođem na autobusnu, a tamo ženska boli glava. Si*ei k’o lubenice, faca, oči, usne, kosa, sve dobro. Ajd nastavi, što si stao? Pa tu ti se ja sav sje*em i zbunim i umjesto da kažem “Jednu kartu do Sarajeva”, ja izvalim “Jednu kartu do Karajeva”, jer sam zamislio kako je ka*am. Kontaš sad? Aaaa, kontam, kontam. I meni se to desilo neki dan. Sjedim ja sa Fatom uj’tru u kući, pijemo kavu i umjesto da kažem “Deder mi dodaj taj šećer, matere ti”, ja izvalim: “ŽIVOT SI MI UNISTILA KU*VO, PI*KA TI MATERINA!”

Pročitaj dodatno!
Vic br.1:
Dolazi neki čovek u ordinaciju, sav se trese i pita doktora: Doktore, da li to što se tresem ima veze sa tim što me je otac napravio na veš mašini? Doktor ga pogleda i odgovori: Ma nema, i mene je moj otac pravio na gramofonu, i vidiš, nije mi ništa, nije mi ništa, nije mi ništa.

Vic br.2: Perica se upisao na trening u plivanju! Prvi dan treninga kaze Perica treneru: Možete me ispisat iz treninga? Upita trener: Zasto? Odgovori Perica: Pa nisam vise žedan. (Vicdana.rs)

error: Content is protected !!