Naslovnica » Vicevi » Vic: Crnogorci i Rambo

Vic: Crnogorci i Rambo

Izgubi se Rambo u Crnoj Gori u nekoj planini i naleti na malu kućicu. Uđe on, kad deda gu*zi babu u krevetu, upaljeno im svetlo, ćute. Rambo umoran, gladan, upita dedu: “Dobro veče, ja sam se malo izgubio i jako sam gladan, da li bih mogao nešto da pojedem?” Deta ćuti. Upita Rambo babu, baba ćuti. Vidi rambo da nema ništa od odgovora pa ode u kuhinju i sve im pojede. OŽednio Rambo, pa upita dedu opet: “Hvala deda za hranu, ali ja sam toliko žedan, pa bih zamolio da popijem nešto” Ćuti deda. Upita Rambo i babu. Baba isto ćuti.

Ode Rambo i popije im i vino i rakiju i sve što je našao. Sede Rambo da se odmori, pa pomisli kako bi dobro bilo da nešto kre*ne. S obzirom da je jedina žena u okolini, pita Rambo dedu da li bi se ljutio da kre*ne babu. Ćuti deda opet. Pita Rambo i babu, baba isto ćuti. Kr**ne Rambo babu, odmori još malo i ode dalje. Tek će baba: “Hajd što si mu dao da svu hranu pojede, pa i što si mu dao sve da popije, al kako si mogo da mu dozvoliš da me kre*ne?” A deda se okrenu i reče: “Prva si progovorila, ajd sad ugasi svetlo!”

Pročitaj dodatno!
Vic br.1:
Vraćali se Mujo i Haso iz rata i dođu do brežuljka odakle se vidi Mujina kuća. Mujo: Haso bolan, nanišani snajperom pa vidi šta mi Fata radi! Haso pogleda kroz snajper pa kaže: Au, Mujo, pa ona se seksa sa tvojim komšijom. Mujo sav razočaran vadi 2 metka, daje ih Hasi i kaže: Jarane, nju u glavu, a njega u glavić! Haso će na to: Mujo, ovo bi moglo jednim metkom!

Vic br.2: Mali Mujica doveo kući tri cure i predstavi ih Fati koja ih ispod oka gleda s kauča. Mamo, ovo su Habiba, Mersiha i Suada! Fata ih gleda, gleda i bez riječi ode u kuhinju, a Mujica ode za njom i upita je: Mamo, š’a misliš, koja je od njih moja nova cura? Fata procijedi: Ona šta je bila skroz desno. Mujica zbunjeno prokomentarisa, pa je upita: Jest, vala. kako si pogod’la? Fata slegne ramenima: Počela me nervirat’ čim je ušla. (Vicdana.rs)

error: Content is protected !!