Naslovnica » Vicevi » Vic: 12 Nacina

Vic: 12 Nacina

Stari profesor ispituje mladu se*si studentkinju, koja je izazovno obučena i pojma nema o odgovorima na postavljena pitanja. Ženska svaki čas prebacuje svoje duge noge jednu preko druge, omogućujući profesoru da povremeno ugleda najskrivenije tajne njenog međunožja. Uzbudi to starog profesora, pa joj u jednom trenutku reče: Koleginice draga, vi pojma nemate o onome šta vas pitam. Ali ako vi meni odgovorite na pitanje, koliko načina postoji da jedan starac poput mene se*sualno zadovolji mladu žensku poput vas, ja ću vam dati dvojku. Ženska kao iz topa odgovori: Dvanaest načina, profesore! Pa koji su to načini? – upita profesor.

Prvi je pe**s, drugi način je jezik, a ostalih deset načina su deset prstiju na rukama reče ženska. Nasmeje se stari profesor, da joj prolaznu ocenu i ona ode. Sutradan na sastanku sa kolegama profesorima, on njima ispriča svoj doživljaj i upita ih da li oni znaju koliko načina ima. Kako niko nije znao, profesor reče: Vidite kolege. Prvih deset načina je deset prstiju ruke. Jedanaesti način je upotreba jezika iiii… – zamisli se profesor, te reče: Da joj je*em mater balavu, pa što je ono rekla da je dvanaesti način?

Pročitaj dodatno!
Vic br.1: Jedna žena traži nešto po dnevnom boravku. Nakon pola sata, vidljivo nervozna, obraća se svom suprugu koji čita novine: Dragi, da li si vidio moju knjigu? Koji je naslov? “Kako doživjeti stotu” Ah da, sada se sjećam. Jučer sam je bacio u smeće. Ali zašto? Tvoja majka ju je počela čitati.

Vic br.2: Otisli Mujo i Haso u Ameriku i tamo se prodavao “hot dog”. Gleda Haso u rečnik i kaže: E jarane, odo’ ja da probam ono “vruće kuče”. Posle pet minuta vraća se Haso, gleda u onaj Hot-Dog i kaže: Pa od celog kučeta meni baš kurac spakovali! (Vicdana.rs)

error: Content is protected !!