Naslovnica » Vicevi » VIC DANA: Leži Mujo u ladu pred kućom, a Fata se na*uzila i tako okopava baštu…

VIC DANA: Leži Mujo u ladu pred kućom, a Fata se na*uzila i tako okopava baštu…

Leži Mujo u ladu pred kućom, a Fata se na*uzila i tako okopava baštu. Tek će Mujo: Fato, daj jednu kafu i rakiju! Fata mu donese, a on će njoj: E, Fato, blago tebi! Leži Mujo i dalje, Fata sad prostire veš koji je oprala, kad je prenu njegov glas: Fato, daj jednu kafu i rakiju! Fata mu donese, a on će njoj: E, Fato, blago tebi! Leži Mujo i dalje, Fata ušla u kuću da uradi vez na stolnjaku, kad opet ču Muju: Fato, daj jednu kafu i rakiju! Fata mu donese, a on će njoj: E, Fato, blago tebi! Bolan, Mujo, što je meni blago? E, ti bar ne moraš ceo dan na tvoje dupe misliti’!

Dodatni kutak zabave:

BONUS VIC: Muž se budi mamuran. Otvara oči i na stočiću ugleda čašu vode a pored dva aspirina. Na stolu pored kreveta ugleda ispeglanu odeću, zatim pogleda okolo i vidi da je cela kuća čista i pospremljena! Na stolu u kuhinji ugleda papirić gde je pisalo: “Dragi, otišla sam u kupovinu. Doručak je u rerni, sportske novine na stolu. Tvoja ženica!” Tad dođe i sin i muž ga upita šta se desilo prošle noći. Sin odgovara: Ah ništa strašno. Došao si oko 3 sata ujutro pijan k’o zemlja. Sapleo si se na stepenik i razbio maminu najdražu vazu i povratio u hodniku.

Pa si se zaleteo u vrata i sad imaš modricu na oku! Kuku meni, ali reci mi zašto je sad tako sve pospremljeno i mama nije ljuta? Sin objasni: Pa kad te je mama odvukla u spavaću sobu i pokušala da ti skinuti pantalone ti si rekao: “Gospođo pustite me na miru, ja sam oženjen”!

error: Content is protected !!