Naslovnica » Vicevi » VIC DANA: Došao Haso kući sav na*aljen i kaže Fati…

VIC DANA: Došao Haso kući sav na*aljen i kaže Fati…

Došao Haso kući sav na*aljen i kaže Fati: “Fato, večeras ima da te gu*im čitavu noć koliko sam te poželio.” I tako on navali i radio Haso čitavu noć. Ujutru Fata ustaje i proteže se: “Uh, jesam se ja naspavala,” kad okrenu se prema Hasi: “A do kad si ti je*avo???” HAHAHA 🙂

Dodatni kutak zabave:

Bonus Vic: Muž se budi mamuran. Otvara oči i na stočiću ugleda čašu vode a pored dva aspirina. Na stolu pored kreveta ugleda ispeglanu odeću, zatim pogleda okolo i vidi da je cela kuća čista i pospremljena! Na stolu u kuhinji ugleda papirić gde je pisalo: “Dragi, otišla sam u kupovinu. Doručak je u rerni, sportske novine na stolu. Tvoja ženica!” Tad dođe i sin i muž ga upita šta se desilo prošle noći. Sin odgovara: Ah ništa strašno. Došao si oko 3 sata ujutro pijan k’o zemlja. Sapleo si se na stepenik i razbio maminu najdražu vazu i povratio u hodniku.

Pa si se zaleteo u vrata i sad imaš modricu na oku! Kuku meni, ali reci mi zašto je sad tako sve pospremljeno i mama nije ljuta? Sin objasni: Pa kad te je mama odvukla u spavaću sobu i pokušala da ti skinuti pantalone ti si rekao: “Gospođo pustite me na miru, ja sam oženjen”!

error: Content is protected !!