Naslovnica » Vicevi » Vic: Sremska Mitrovica

Vic: Sremska Mitrovica

Fata radila u jednoj Bolnici kao doktorka i kad je došla kući sva u čudu rekla svom Muji: Zamisli Mujo, došao mi danas jedan pacijent i ima na pe*isu istetovirano “Sremska Mitrovica”!!! A Mujo kaže: Pa šta je tu čudno Fato? Kako bre šta je čudno, pa ti na svom ne možes ni “Niš” da istetoviraš!

Procitaj dodatno!!
Vic br.1:
Haso kod psihijatra: Doktore, ponekad mislim da moj nameštaj govori. Doktor: Kako to mislite? Pa lepo. Spavam ja tako sa ženom i kroz san čujem kako orman u našoj spavaćoj sobi kaže: “Mislim da je ovaj tvoj zaspao”. A moja žena će njemu: “Izgleda da jeste”. Onda orman kaže njoj: “Dobro, idem ja polako”. I tu ja onda poludim, pa mu kažem: “Ne ideš ti nikud. Još te nisam ni otplatio”!

Vic br.2: Idu Perica i baka parkom i Perica nadje 100KM. Baka: Sve sto je na podu to se ne dira! Perica: Dobro Baba. Idu drugi dan parkom i Perica nadje 100KM. Baka: Sve sto je na podu to se ne dira! Perica: Dobro Baba. Idu treci dan parkom i Baki pozli, pade na pod i govori. Perice pomozi mi! Perica: Sve sto je na podu to se ne dira!! (Vicdana.rs)

error: Content is protected !!