Naslovnica » Vicevi » Vic: Časna sestra i sveštenik

Vic: Časna sestra i sveštenik

Časna sestra i sveštenik prelaze pustinju Saharu na kamili. Trećeg dana, bez ikakvog upozorenja, kamila se sruši mrtva. Nakon što su otresli prašinu sa sebe, časna i sveštenik počeše da sagledavaju situaciju, i posle dužeg perioda tišine, sveštenik progovori: Pa, sestro, situacija izgleda poprilično strašno. Znam, Oče. Zapravo, mislim da nećemo preživeti više od dan-dva. Slažem se – odgovori sveštenik. – Sestro, pošto je izgledno da se nećemo izvući živi odavde, bi li učinila nešto za mene? Bilo šta, Oče. Nikada nisam video ženske grudi i pitam se da li bih mogao da vidim tvoje? Pa, pod ovim okolnostima, ne vidim kako bi nam to moglo štetiti.

Časna sestra otvori svoju odoru i sveštenik je uživao u pogledu na njene grudi, komentarišući njihovu lepotu: Sestro, smem li ih dodirnuti? Ona pristane i on ih je milovao nekoliko minuta. Oče, mogu li vas nešto zamoliti? Naravno, sestro. Nikad nisam videla muskarčev, hmm… oono dole… Mogu li da vidim vaš? Mislim da sa tim neće biti problema. – odgovori sveštenik, zadižući svoju odoru. Oh, Oče, smem li ga dodirnuti? Sveštenik pristane, i nakon nekoliko minuta milovanja, on dođe do pune erekcije. Sestro, znaš li da ako stavim ovo svog, ne više malog, na pravo mesto, on može podariti život? Da li je to istina, Oče? Naravno da jeste, sestro. Oh, Oče, pa to je divno! Gurnite ga brzo u kamilu i gubimo se odavde.

Procitaj dodatno!!
Vic br.1:
Plavuša i televizor Ide plavuša u dućan kupit televizor. Prodavač joj kaže: Žao mi je gospođice, ali ne prodajemo plavušama. Ona se naljuti da kakva je to diskriminacija i ode doma. Sutradan si ofarba kosu u smeđe i odluči opet probati. Uđe u dućan i pita prodavača za televizor, na što će on opet: Ne prodajemo plavušama. Pa dobro, kako ste znali da sam plavuša? Zato što mi prodajemo mikrovalne pećnice.

Vic br.2: Na satu likovnog nastavnica kaže: “Za sljedeci puta imate zadatak opisati neku pjesmu crtežom”.. I tako nakon tjedan dana.. uciteljica prozove maricu Učiteljica: Marice sta si nacrtala Marica: Zvjezde i mjesec! Učiteljica: a koju to pjesmu opisuje? Marica: Zvjezda Tera Mjeseca. E sad došo perica.. Učiteljica:perice sta si to nacrtao? Perica: Stablo sa kojeg lisće opada i čovjeka koji sjedi i drka! Učiteljica: Isuse perice.. pa koju to pjesmu opisuje a Perica če.. Dođe jesen ja se ne oženi!.. (Vicdana.rs)

error: Content is protected !!