Naslovnica » Vicevi » Vic: Fata se neplanirano vratila kući ranije i zatekla je Muju kako GU*I neku ženu

Vic: Fata se neplanirano vratila kući ranije i zatekla je Muju kako GU*I neku ženu

Fata se neplanirano vratila kući ranije i zatekla je Muju kako GU*I neku ženu u krevetu na delu! Fata je poludela upotpunosti, odvela ga u garažu, vezala mu ruke, vezala mu pe*is u stege i dobro ga pritegla, izvukla ključ i uzela testeru u ruke. Mujo počne da vrišti: Stani bona, nećeš valjda zbog jedne sitnice da mi ga odsečeš!? A Fata sa zlim osmehom na licu odgovara:  Jok ja, Mujo ti ćeš da ga odsečeš. Ja ću samo da zapalim garažu!

Pročitaj dodatno!
Vic br.1: Kaže Mujo svojoj ženi Fati: Pozvao sam jarana Hasu na večeru. Fata poludi i drekne: Molim? Kuća je u neredu, nisam bila u kupovini, nisam ništa oprala, svi tanjiri su nedelju dana prljavi i ne kuva mi se uopšte! Znam sve to, bolan, nego budala hoće da se ženi pa da mu pokažem kako je u braku!

Vic br.2: Mladenci došli stanovati kod mladinih roditelja. Već prvog dana njen brat prvi siđe na doručak. Mama, jesu li seka i njen muž još uvek u sobi? Jesu. Ja mislim. Nema ti šta da misliš! Doručkuj brzo i gubi se u školu! Kad se popodne vrati iz škole, dečak ponovo pita: Mama, da li su seka i zet još u sobi? Jesu. Ja mislim. Nema šta ti da misliš! Sedi tu ručaj i šuti, a posle se možeš ići igrati! Kad se predveče vratio kući, odmah upita: Da li su seka i zet sišli? Još nisu! Ja mislim. Dobro, ajde da čujem šta to misliš! Pa eto, sinoć sam čuo kad je seka rekla zetu da ode u kupatilo i donese vazelin. Pa sve nešto mislim da zet nije greškom uzeo moj super lepak koga nema na polici, a vazelin je i dalje na polici. (Vicdana.rs)

error: Content is protected !!