Naslovnica » Vicevi » Vic: Crnogorka i pušenje

Vic: Crnogorka i pušenje

Udala Crnogorka ćerku. Posle dve nedelje, ćerka odlazi kod majke plačući. Što je, jadna ne bila, što plačeš? – pita majka. Ja, majko, ne mogu više da živim sa onim mojim. Štooooo? Je l’ te bije? Ne, majko. Ima li švalerku? Ne majko. Pa što je onda,pobogu? Znaš, majko, on me ćera da pušim. Ajde, jadna, zar je samo to? Ako ti se baš gadi, ti povuci dva – tri dima pa daj posle svekrvi da popuši do kraja!

Pročitaj dodatno!
Vic br.1: Mladi Mujo oženio mladu Fatu, useliše oni u svoj novi stan i uživaju u medenom mjesecu. I tako svake noći čuje se iz stana vriska i cika, uzdisanje i ljubavno stenjanje. Nakon nekoliko dana sretne Mujo susjeda na ulazu, pa će njemu susjed: Mujo, nemoj se ljutit’, al’ ne može se spavat od vas dvoje i vašeg seksanja. De, stavi joj kakvu krpu u usta da ne vrišti tol’ko.” “Ma nema problema komšija, ispričavam se, nisam znao da smo tako glasni.” Došla noć, kad u jednom trenutku čuje se Mujo: “KOMŠIJAAA, JEL ‘VAKO DOBROOO?” “DOBRO JE MUJO, DOBRO JE!” odgovara susjed. Došla druga noć kad opet Mujo: “KOMŠIJAAA, JEL ‘VAKO DOBROOO?” “DOBRO JE MUJOOO!” Treće noći viče opet Mujo: “KOMŠIJAAA, JEL ‘VAKO DOBROOO?” “Mujo, vadi joj tu krpu iz usta, cjela zgrada misli da mene je*es“.

Vic br.2: Upecao Haso Zlatnu ribicu ali onu koja ispunjava samo jednu zelju. Pozeli Haso da moze da piša viski, ode Haso Fati i rece joj: Daj zeno dve case, i tako se oni napiju. Sutra dan opet Haso kaze daj zeno dve case i opet se napiju. Trece vece dolazi Haso i kaze daj zeno jednu casu. Fata zacudjeno pita zasto jednu, a Haso odgovara: TI ZENO VECERAS PIJES IZ FLASE! (Vicdana.rs)

error: Content is protected !!